Vojvodić novi trener FK Borac: Teren je moja kancelarija

Objavljeno: 23. 3. 2018 u 14:32h

Borac je ogroman klub i mora da se bori za šampionsku titulu, rekao je Darko Vojvodić, koji je danas predstavljen kao novi trener Fudbalskog kluba Borac.

“Nadam se da ću se odužiti na povjerenju koje mi je ukazano. Moje je da radim i da napravimo rezultat, a teren je moja kancelarija”, kazao je Vojvodić.

Nekadašnji šef struke Sutjeske iz Foče, Proletera iz Teslića, zvorničke Drine, tuzlanske Slobode, Radničkog iz Lukavca, GOŠK-a iz Gabele, Slavije iz Istočnog Sarajeva, Travnika, Zvijezde iz Gradačca i Sloge iz Siminog Hana potpisao je ugovor do kraja sezone sa banjalučkim klubom uz opciju produžetka istog ukoliko obe strane budu zadovoljne.

“Moji prvi utisci su odlični. Imamo mi i određenih problema, ali ćemo ih rješavati. Nadam se da ćemo opstati. Nisam znao da je Borac ovako infrastrukturno napredovao. Mi na terenu moramo se podići na taj nivo. Da mi je neko rekao da će se Borac boriti za opstanak prije izvjesnog vremena, ne bih mu vjerovao, ali izvući ćemo se”, optimista je Vojvodić.

Novi trener Borca generalno je zadovoljan igračkim kadrom i naglašava da tim ima još rezerve koje nije prikazao:

“Mi imamo dobar igrački kadar. Moramo Bojana Puzigaću rehabilitovati, nekako mi je zapao u neku apatiju, ali on je iskusan igrač, vratićemo ga. Nama treba jedan iskusan golman i još jedan špic, to je pod obavezno”, rekao je Vojvodić.

U naredna dva kola Lige za opstanak Borac je domaćin Vitezu i GOŠK-u.

“Vitezu je sve podrđeno. Moramo pobjediti i njih i GOŠK. Igračima neće izaći sa terena dok ne dobiju oba ta meča! Spremićemo se dobro i pobjediti”, zaključio je Vojvodić.

Predsjednik Borca Branko Kovačević nije krio zadovoljstvo što je sklopljen ugovor sa Darkom Vojvodićem.

“Našli smo kvalitetno rješenje. Lako smo našli zajednički jezik i nadam se da ćemo napraviti rezultat i produžiti ugovor sa Darkom na kraju sezone”, istakao je Kovačević.

Izvor: Nezavisne / Autor: Goran Karać

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/vojvodic-novi-trener-fk-borac-teren-je-moja-kancelarija/||claudebot