Vojvodić: Još uvijek sami odlučujemo o našoj sudbini

Objavljeno: 8. 4. 2018 u 15:03h

Ako momci budu imali pristup kao u subotnjoj utakmici nema razloga da se bilo koga plašimo – tvrdi strateg „crveno-plavih“.

Pet od mogućih 12 bodova u Ligi za opstanak je učinak ekipe Borca, a od četiri utakmice Banjalučani su tri puta bili domaćini. Svakako podatak koji može da zabrine simpatizere kluba, ali šef stručnog štaba Darko Vojvodić smatra da njegov tim i dalje pitanje sudbine drži u sopstvenim rukama.

“Da je bila neka igra protiv GOŠK-a i nije, ali smo čvrstu ekipu ostavili praktično bez udarca u okviru gola. Stvorili smo nekoliko šansi, igrači su grizli, dali su sve od sebe i zaista im se nema šta zamjeriti. Rival je na golu imao raspoloženog Kozića, branio je zaista sjajno. Nema nam druge nego da se okrenemo narednim utakmicama, odnosno da idemo od meča do meča i u svakom pokušamo doći do pozitivnog rezultata, kako bi što prije i matematički obezbijedili opstanak” – istakao je 47-godišnji stručnjak.

Borac trenutno ima 13 bodova viška u odnosu na Čelik, koji je na pretposljednjem mestu. Međutim, Zeničani danas imaju šansu da pobjedom nad „fenjerašem“ Vitezom dođu na „minus 10“. Banjalučanima slijede dva gostovanja, prvo idu u Tuzlu na noge Slobodi, a zatim u Zenicu.

“Ako momci ponove pristup igri kao protiv GOŠK-a zaista nemamo koga i čega da se plašimo i očekujem da dođemo do pozitivnih rezultata. Međutim, kao što sam rekao, ići ćemo od susreta do susreta, svaki naredni je najvažniji. Godinama sam igrao u Slobodi, kasnije sam bio i trener, živim u Tuzli i vjerujem da ćemo imati uspjeha na Tušnju” – dodao je Vojvodić.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Basara

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/vojvodic-jos-uvek-sami-odlucujemo-o-nasoj-sudbini/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])