Navijači prekinuli utakmicu Borca i Širokog

Objavljeno: 10. 12. 2017 u 14:00h

Utakmica između banjalučkog Borca i Širokog prekinuta je u 28. minuti, nakon što su navijači sa istočne tribine počeli grudvama gađati linijskog sudiju.

Nakon toga je sa iste tribine uslijedilo skandiranje “Uprava napolje”, a čitav stadion pjeva pjesmu Borisu Raspudiću, fudbaleru Borca kojem nije produžen ugovor.

Na istočnoj tribini, onoj na kojoj su najvjerniji navijači Borca bili sve do početka ove sezone, kada su premješteni na sjevernu, istaknut je transparent sa natpisom “Jedan od nas”.

Sudija je igrače poslao u svlačionicu, a meč je nastavljen nakon što je jedinica specijalne policije ispraznila istočnu tribinu. Samoinicijativno, najvatreniji navijači banjalučkog velikana, popularni “Lešinari” su takođe, napustili stadion.

Prekid je trajao oko 15 minuta.

Nakon što je nastavljen meč, Borac je poveo golom Gorana Galešića.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/navijaci-prekinuli-utakmicu-borca-sirokog/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])