Mladi golman iz Hrvatske pojačao Borac

Objavljeno: 15. 1. 2018 u 12:22h

Mladi golman iz Hrvatske Marko Savatović (20) novi je član Borca iz Banjaluke.

Čuvar mreže iz Zagreba, koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao u mlađim kategorijama “pjesnika” iz Kranjčevićeve, Lokomotive, Dinama i italijanskih timova Katanije i Torina, pojačaće konkurenciju među stativama ekipe sa Gradskog stadiona.

Trener crveno-plavih Igor Janković izjavio je za “Glas Srpske” da je Savatović u Borac došao kao slobodan igrač.

“Očekujem da narednih dana potpišemo ugovor. Tako smo pojačali konkurenciju među stativama, gdje smo imali samo Nemanju Trkulju i Srđana Modića. Za dam, dva očekuje se dolazak i Miloša Žeravice, s kojim je sve dogovoreno i čeka se samo potpis ugovora”, rekao je Janković.

Prema njegovim riječima, Borac planira i da angažuje novog špica zbog problema sa neefikasnosšću u prvom dijelu sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

“Jasno je da ćemo dovesti napadača, ali nećemo da žurimo, jer želimo provjereno ime, koje će da trese protivničke mreže. Imamo nekoliko igrača u opticaju”.

Banjalučani će prvi kontrolni meč odigrati u subotu na pomoćnom terenu sa vještačkom travom protiv konjičkog Igmana, člana Prve lige Federacije BiH.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/mladi-golman-iz-hrvatske-pojacao-borac/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])