Krunić o klupi Borca: Otvoren sam za pregovore

Objavljeno: 12. 12. 2017 u 19:26h

Branislav Krunić potvrdio je da je kontaktiran od čelnika Borca da preuzme kormilo premijerligaša sa Gradskog stadiona.

Aktuelni šef stručnog štaba banjalučkog Željezničara Branislav Krunić potvrdio je da je kontaktiran od strane čelnika Borca, ali sastanak je bio čisto informativnog karaktera.

“Bilo je kontakata, ali ništa konkretno nismo pričali, niti dogovorili”, prenosi Krunić suštinu razgovora.

Kao što je poznato, vršilac dužnost šefa stručnog štaba banjalučkog premijerligaša Igor Janković ovu funkciju obavljao je do kraja jesenjeg dijela prvenstva, nakon čega su sa Gradskog stadiona najavili da će u potragu za novim trenerom.

Kao jedno od glavnih imena pominjao se Borčev nekadašnji strateg Dragan Jović, a u posljednje vrijeme sve konkretnije su priče da bi Krunić sa “Predrgrađa” mogao da se preseli na Gradski stadion.

“Dok ne bude konkretnih razgovora, ne mogu ništa reći. Ne znam kakve su njihove ambicije i planovi. Ja sam otvoren za pregovore, što znači da sam zainteresovan za saradnju. Ako me budu trebali – tu sam”, zaključio je Krunić, koji je naglasio da u slučaju eventualnog dogovora, njegov sadašnji klub Željezničar ni u kom slučaju ne bi bio oštećen.

Podsjetimo, Krunić je nosio dres Borca, nakon čega je obavljao i funkciju sportskog direktora kluba.

Četvrti trener

Borac su u prvom dijelu prvenstva vodila tri trenera: Željko Vranješ, Zoran Milinković i v.d. Igor Janković. Dakle, Banjalučani su u potrazi za četvrtim trenerom koji će sjediti na klupi ove sezone.

Izvor: Mondo/Bojan Jakovljević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/krunic-o-klupi-borca-otvoren-sam-za-pregovore/||claudebot