Darko Vojvodić, novi trener Borca: Na golu Vukliš, vraća se Puzigaća

Objavljeno: 29. 3. 2018 u 12:44h

Samo sedam dana bilo je dovoljno novom šefu stručnog štaba Borca Darku Vojvodiću da snimi situaciju i on očekuje da se već u subotnjem susretu protiv Viteza vide rezultati tog rada.

Glavni Vojvodićev zadatak bio je da psihološki podigne ekipu, a on vjeruje da će igrači ginuti za svaku loptu. Već poslije nekoliko treninga rekao je da će biti promjena u ekipi već u subotnjem meču sa Vitezom.

“I dalje su povrijeđeni golman Nemanja Trkulja, Aleksandar Kondić, Siniša Dujaković i Stefan Dujaković, ali se oporavio čuvar mreže Goran Vukliš, koji će gotovo sigurno od prvog minuta zauzeti mjesto među stativama. U ekipi će sigurno biti i iskusni Bojan Puzigaća. Riječ je o igraču, koji ovoj ekipi može puno pomoći i bio je pomalo zapostavljen u proteklom periodu, što je na njega puno uticalo, najviše psihološki”, istakao je Vojvodić.

Po njegovim riječima izvjesno je da će Borac subotnji susret početi sa dva igrača u špicu napada.

“Petru Kuniću pridružiće se najvjerovatnije Admir Mahović. Borac je tokom cijele sezone imao dosta problema sa realizacijom i očekujem da ova promjena donese pomak na bolje”, rekao je Vojvodić.

Strateg Banjalučana nije baš srećan što će prva dva meča na klupi tima sa Gradskog stadiona ugostiti dva tima, koja su po ocjenama mnogih lošija od Borca.

“Ne bježim od te činjenice i sigurno je da su i Vitez i GOŠK ispod nas po kvalitetu. Međutim, ništa to neće vrijedjeti ako ih ne savladamo. Zato sam odlučio da će sve dok matematički ne obezbijedimo opstanak na terenu biti samo oni najiskusniji, a poslije toga priliku će dobijati i oni mlađi”, dodao je Vojvodić.

Tim

Iako većina stručnjaka ne praktikuje da saopštava timove, koji će započeti susret, Darko Vojvodić već zna 11 koji će istrčati protiv Viteza.

“Ukoliko se nešto nepredviđeno ne desi igraćemo u sastavu: Vukliš, Bunić, Ojdanić, Janičić, Puzigaća, Majkić, Radulović, Žeravica, Veselinović, Mahović, Kunić.”

Izvor: Glas Srpske / Autor: Darko Pašagić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/darko-vojvodic-novi-trener-borca-na-golu-vuklis-vraca-se-puzigaca/||claudebot