Borac opet protiv Sarajeva

Objavljeno: 25. 11. 2011 u 03:44h

Nakon pobjede u četvrtini finala Kupa BiH banjalučki Borac će još jednom odmjeriti snage sa istim protivnikom, FK Sarajevom, u okviru Premijer lige BiH. Meč se igra već u subotu na stadionu „Asim Ferhatović – Hase“ u Sarajevu, a Banjalučani dolaze sa tri boda zaostatka za „bordo“ timom.

Sarajlije zauzimaju treće mjesto na tabeli sa 29 bodova, dok aktuelni šampion ima tri boda manje i nalazi se na četvrtoj poziciji.

Fudbaleri FK Borac

Domaći navijači se nadaju punom plijenu zahvaljujući dobroj formi igrača sa Koševa na svom terenu na kojem su u u posljednjih 5 utakmica ostvarili 4 pobjede. Sa druge strane, aktuelni šampion se ne može pohvaliti formom u gostima, jer je u posljednja 4 meča izvojevao samo jednu pobjedu. Ono što takođe ne ide u prilog igračima Borca je činjenica da su samo jednom uspjeli uzeti puni plijen na Koševu. Ipak, nakon pobjede nad istim protivnikom u Kupu, izabranici Zvezdana Cvetkovića su sigurno u mentalnom plusu i sigurno je da će navijači u Sarajevu imati priliku da vide dobar meč kakav obično ove dvije ekipe i priređuju.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-opet-protiv-sarajeva/||claudebot