Borac slavio u 91. minutu! (Foto)

Objavljeno: 18. 9. 2017 u 09:27h

Fudbaleri Borca golom u prvom minutu sudijske nadoknade savladali su Radnik iz Bijeljine (1:0) u osmom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Banjalučki Borac je upisao četvrtu pobjedu ove sezone!

Na banjalučkom Gradskom stadionu “pao” je bijeljinski Radnik i to u sudijskoj nadoknadi vremena nakon greške golmana gostiju Mladena Lučića, koji je izgubio loptu, a rezervni napadač crveno-plavih Petar Kunić pogodio mrežu i donio nova tri boda!

Crveno-plavi su imali inicijativu većim dijelom utakmice jer su izabranici Mladena Žižovića svjesno prepustili loptu domaćinu i čekali da iz eventualne kontre ili prekida ugroze Asmira Avdukića.

Osim šanse u devetom minutu za Borac, kad se u kaznenom prostoru nije snašao Mladen Veselinović, u prvom dijelu se gotovo ništa nije dešavalo ispred semberskog gola.

Ali jeste u finišu prvog poluvremena ispred Avdukićeve mreže, ali na sreću domaćih navijača neprecizan je bio Velibor Đurić.

U nastavku su bijeljinski fudbaleri bili opasniji pred golom Avdukića, posebno u prvih 15-ak minuta drugog poluvremena, ali Nedim Mekić i Ševko Okić nisu uspjeli da realizuju odlične šanse poslije kontranapada.

Prepustio je tim iz Bijeljine potpuno loptu i inicijativu domaćem timu Zorana Milinkovića i ponovo čekao neku šansu iz kontranapada ili prekida, ali se u finišu potpuno “zatvorio” i čekao da sudija odsvira kraj.

Činilo se da će meč biti okončan drugim remijem Banjalučana, ali je u prvom minutu sudijske nadoknade golman gostiju Mladen Lučić katastrofalno pogriješio i omogućio rezervisti Borca Petru Kuniću da ubaci loptu u mrežu za 1:0 i veliko slavlje crveno-plavih.

Borac: Avdukić, Galešić, Ojdanić, Puzigaća, Radulović, Dujaković, Karić, Danilović, Burazor, Janičić, Veselinović.

Radnik: Lučić, Blaić, Beširović, Srećković, Mekić, Peco, Hodžurda, Đurić, Okić, Šerbečić, Merajić.

Premijer liga BiH – 8. kolo:

  • Borac – Radnik 1:0 (0:0)
    • /Kunić 90+1/
  • Željezničar – Krupa 4:1 (2:0)
    • /Zakarić 34, 54, Ramović 37, Blagojević 84 – Koljić 90+4/

U subotu

  • Mladost – Sloboda 1:1 (1:1)
    • /Dilaver 9 – Ćulum 42/
  • Vitez – Čelik 2:0 (1:0)
    • /Brekalo 21, Zukić 47/
  • GOŠK – Zrinjski 0:2 (0:1)
    • /Jakovljević 12, Bilbija 69/
  • Sarajevo – Široki Brijeg 2:0 (1:0)
    • /Velkoski 4, Ahmetović 74/

TABELA: Zrinjski 21, Željezničar 19, Mladost 14, Široki Brijeg 13, Borac 13, Krupa 12, Sarajevo 11, Radnik 10, Široki Brijeg 10, GOŠK 9, Sloboda 6, Vitez 4, Čelik 4.

Izvor: Mondo / Foto: Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-slavio-u-91-minutu-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])