Kiša protiv fudbalera na pijesku

Objavljeno: 18. 7. 2016 u 12:54h

Jaka kiša i hladno vrijeme proteklog vikenda nisu dozvolili odigravanje turnira u fudbalu na pijesku koji se održava u okviru manifestacije “Ljeto na Vrbasu 2016”. Tako će utakmice biti igrane danas i sutra.

“Po planu smo započeli takmičenje na plaži kod Zelenog mosta. Odigrane su četiri kvalifikacione utakmice, ali je kiša bila prejaka pa smo odlučili da nastavimo u ponedjeljak, dok će u utorak biti održano finale” kazala je Slađana Golić iz Turističke organizacije grada Banjaluka.

Napomenula je da će u sklopu ove manifestacije od 22. do 24. jula na istoj lokaciji biti igrana odbojka na pijesku za amatere te basket za dječake i djevojčice.

“Na svim sportskim takmičenjima još je otvorena mogućnost za timove koji žele da se prijave” kazala je Golićeva.

Osim  sportskih takmičenja, ova plaža će 24. jula biti domaćin “Kotlićijade” te trke dajak čamaca. U zvucima najboljih trubačkih orkestara na “Jelen trubačkom saboru” Banjalučani, ali i posjetioci u gradu moći će uživati 28. jula.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/kisa-protiv-fudbalera-na-pijesku/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot