Zvezda u septembru u Banjaluci

Objavljeno: 2. 7. 2016 u 09:12h

Crveno-bijeli dolaze u Banjaluku na 90. godišnjicu postojanja FK Borac.

Čelnici banjalučkog kluba saopštili su da je postignut načelni dogovor s bivšim evropskim prvakom i aktuelnim prvakom Srbije, koji bi u gradu na Vrbasu trebalo da gostuje 3. ili 7. septembra, prenose “Nezavisne novine”.

“Sve je već praktično dogovoreno, a termin će zavisiti od toga kada će Zvezda igrati sa Spartakom iz Moskve. Trećeg ili sedmog septembra će odigrati prijateljski susret s Rusima, a u drugom od ta dva datuma s nama. Biće to prilika da s punim stadionom znatno poboljšamo finansijsku situaciju”, rekao je Darko Milunović, član Upravnog odbora Banjalučana.

On se osvrnuo i na finansijsku situaciju i rekao da je nakon svih troškova organizacije donatorske večeri klub ostao u plusu od blizu 200.000 KM.

“Nedavno održana donatorska večera ispunila je očekivanja. Već je uplaćeno 150.000 KM, a u narednim danima biće još 50.000. Uz to sve, povjerioci su nam oprostili 15.500 KM, kroz robu smo dobili još 5.000, a troškovi su bili oko 30.000 KM. To znači da smo u plusu blizu 200.000 KM”, izjavio je Milunović, prenose “Nezavisne novine”.

On je rekao da će izgradnja pomoćnih terena početi do početka avgusta.

“Očekujemo da najkasnije do prvog avgusta počnu radovi i da se završe već krajem mjeseca. Uskoro počinjemo i sređivati lože, a od 11. jula u prodaji su sezonske ulaznice po 30 KM. Očekujemo da do kraja godine dobijemo generalnog sponzora, koji će na godišnjem nivou davati 200.000 KM, zlatnog od kojeg ćemo dobiti 100.000 KM i sponzorski pul od četiri sponzora koji će davati po 50.000 KM”, rekao je član UO Borca.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/zvezda-u-septembru-u-banjaluci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot