Mali “Rekreativci” pokorili Švajcarsku (FOTO)

Objavljeno: 19. 6. 2016 u 09:30h

Mladi fudbaleri banjalučkog Rekreativa (dječaci do 12 godina) pobjednici su 21. “Mischa Imhof Memorial” turnira u Vispu (Švajcarska), rodnom gradu Sepa Blatera, na kojem je učestvovala 21 ekipa iz Švajcarske, Italije i BiH.

Fudbaleri banjalučkog Rekreativa do 12 godina trijumfalno su okončali 21. “Mischa Imhof Memorial” turnir u Vispu (Švajcarska), rodnom gradu Sepa Blatera, na kojem je učestvovala 21 ekipa iz Švajcarske, Italije i BiH.

“Rekreativci” su do pehara stigli bez poraza!

Takmičenje u grupi okončali su sa četiri pobjede i dva remija, a onda su redom padali Sion(2:0) u osmini finala, Cirih (1:0) u četvrtfinalu, zatim nakon boljeg izvođenja penala Natters u polufinalu (3:2, 1:1), dok je u odlučujućem meču za trofej pao i Lugano rezultatom 2:0.

Tako se u vitrinama Rekreativa našao prelazni pehar, pa će Banjalučani imati obavezu i sljedeće godine da učestvuju na ovom prestižnom turniru i brane trofej.

Tokom cijelog turnira, veliki broj gledalaca sa prostora bivše Jugoslavije podržao je dječake Rekreativa, a upravo zahvaljujući njihovoj podršci uspjeli su i otići u Švajcarsku i nastupiti na ovom U-12 turniru, koji je bio savršeno organizovan.

Rekreativo sutra nastavlja “mini turneju” po Švajcarskoj. U Aarau će odigrati prijateljsku utakmicu sa istoimenom ekipom.

Ekipa Rekreativa na ovom turniru bila je pojačana dječacima iz drugih banjalučkih klubova, te dječacima iz Prijedora i Mrkonjić Grada.

Podsjetimo, mladi fudbaleri Rekreativa zajedno sa stručnim štabom i ljudima iz kluba u oktobru prošle godine bili su gosti slavne Barselone, a turnir u Švajcarskoj još jednom je pokazao sa kolikom ljubavlju i entuzijazmom rade u ovom klubu iz banjalučkog naselja Česma.

1 2

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/mali-rekreativci-pokorili-svajcarsku-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])