Branimir Tulić, sportski direktor Borca: Odlični uslovi u Medulinu

Objavljeno: 6. 2. 2016 u 11:52h

Fudbaleri Borca su po dolasku u Medulin odradili prvi trening i svi u stručnom štabu su prezadovoljni uslovima, pogotovo zbog činjenice da im je domaćin omogućio da jedan dio treninga odrade u večernjem terminu, pod svjetlošću reflektora.

Šef stručnog štaba Aleksandar Janjić u jutarnjim časovima praktikuje rad u teretani, koji se bazira na sticanju snage i vježbama balansa i stabilizacije. U popodnevnim časovima je na programu rad sa loptom, gdje se uvježbavaju tehničko-taktičke varijante.

“Moram pohvaliti domaćine koji su nam omogućili odlične uslove za rad. Igrači su svjesni činjenice da moramo spremni dočekati prvo kolo nastavka prvenstva, a do tada je neophodno da uigramo sve linije tima ” naglasio je Janjić.

Prvu kontrolnu utakmici na pripremama u Hrvatskoj Banjalučani će odigrati u subotu, kada se od 15.30 časova sastaju sa domaćin Medulinom.

“U ovom susretu protiv hrvatskog trećeligaša svi će dobiti određenu minutažu, osim Željka Đokića, koji radi po posebnom programu, jer se posljednji priključio ekipi” naglasio je Janjić.

I onako dobru atmosferu u ekipi popravila je vijest iz Banjaluke da je povratnik u “crveno-plave” redove, iskusni Boris Raspudić postao otac. Njegova supruga Gorica rodila je sina i bio je to razlog za slavlje u Medulinu.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/branimir-tulic-sportski-direktor-borca-odlicni-uslovi-u-medulinu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot