Uprava Borca jača igrački kadar: Otpao Tomić, dolazi Krstić

Objavljeno: 30. 1. 2016 u 16:12h

Od dolaska igrača Radnika iz Surdulice Vukašina Tomića neće biti ništa, ali novi član Borca vrlo vjerovatno će postati njegov saigrač i kapiten Superligaša Srbije Miloš Krstić.

“Iako je bilo govora da će nas pojačati Tomić odustali smo od te opcije, a naš novi član je Krstić. Riječ je o iskusnom igraču, rođenom 19. novembra 1988. godine, koji je nastupao za Balkan iz Mirijeva, BSK Borču, Mladenovac, a posljednje tri i po sezone je bio član Radnika” naglasio je sportski direktor Banjalučana Branimir Tulić.

Sa mladim makedonskim reprezentativcem Filipom Ristovskim sve je dogovoreno i on će u proljećnim bitkama nositi dres “crveno-plavih”.

“Ristovski će sigurno biti veliko pojačanje jer može igrati i lijevog i desnog beka. Doskorašnji igrač Rada Marko Bašanović trenira i dalje sa nama i ostalo je da se dogovor sa njim finalizuje. Očekujem da će i on do ponedjeljka postati naš član, baš kao Krstić, koji će tako biti 11. pojačanje ove zime. Ukoliko sve bude kako smo planirani sa potpisom njih dvojice za nas će prelazni rok biti završen” nastavio je Tulić.

Manje muke stručnom štabu Banjalučana počele su da zadaju povrede.

“Uglješa Radinović je dva dana radio smanjenim intenzitetom, ali je sada sve u redu. Međutim, sada je Armando Mance povrijedio prednju ložu i odlučili smo da ga poštedimo dva dana, pa ćemo u ponedjeljak vidjeti kakva je situacija. Ipak, mislim da će sve biti u najboljem redu” naglasio je kormilar Borca Aleksandar Janjić.

Utakmice

Prvu kontrolnu utakmicu Borac igra u srijedu, 3. februara u Krupi na Vrbasu protiv drugoligaša BSK-a, a dan kasnije seli u Medulin na drugi dio priprema.

“Planirano je da tamo odigramo šest utakmica, a već su poznata dva rivala. Austrijski trećeligaš Horn biće nam rival 10. februara, a slovenački prvoligaš Koper tri dana kasnije. Tražimo rivale za 6, 16. i 17. februar, dok ćemo 9. februara snage odmjeriti sa jednim austrijskim četvrtoligašem čije ćemo ime naknadno saznati. Po povratku je planirana “generalka” protiv Tekstilca iz Dervente u Banjaluci, 20. februara” istakao je Tulić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/uprava-borca-jaca-igracki-kadar-otpao-tomic-dolazi-krstic/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot