Milunović najbliži fotelji predsjednika FK Borca

Objavljeno: 12. 1. 2016 u 20:09h

Još dva dana su ostala do vanredne izborne sjednice Skupštine FK Borac, a, kako saznajemo, dvije opcije su u opticaju pred dan D za klub iz Platonove ulice. Darko Milunović, savjetnik predsjednika Vlade RS, je najbliži fotelji, a nezvanično saznajemo da bi Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banjaluke, trebalo da razgovara s nekolicinom privrednika.

Gavranović je nedavno demantovao da će se grad Banjaluka uključiti u imenovanje predsjednika Borca, ali naš izvor nam je kazao da će prvi čovjek obaviti nekoliko razgovora s privrednicima.

“Cilj je da se pomogne klubu kako bi izdržao do kraja sezone. Upravo zbog toga bi gradonačelnik trebalo da obavi nekoliko razgovora s uglednim privrednicima u gradu koji su voljni da pomognu. Postojala je i opcija da Draško Ilić ostane predsjednik”, rekao nam je izvor.

Od grada Banjaluka Borac bi u 2016. godini trebalo da dobije 250.000 KM, a tiho se spominjalo da bi “crveno-plavi” možda mogli da dobiju i nešto više novca.

“To nije moguće i ne vjerujem da će do toga doći. Zna se koliko Borac treba da dobije para u 2016. godini i pitanje je kad će i taj novac biti uplaćen pošto je predviđen za cijelu godinu”, jasan je naš izvor.

Za petak u 18 časova zakazana je sjednica Skupštine, na kojoj bi klub mogao da dobije nasljednika Draška Ilića, čija ostavka je usvojena 23. novembra 2015. godine. U javnosti su se pojavila imena potencijalnih nasljednika, među kojima su Darko Ljubojević, potpredsjednik N/FS BiH, i Dejan Travar, prvi čovjek Gradskog fudbalskog saveza Banjaluka, a čini se da je najbliži fotelji Milunović.

“Koliko imam informacije, Milunović i ljudi oko njega su najbliži ulasku u klub. Radi se o mladom naraštaju koji će da donese nove ideje i koji možda može da riješi i najveći problem, a to su dugovanja na ime poreza”, izjavio nam je izvor blizak klubu.

Dok se još rješava pitanje predsjednika kluba, igrački kadar Borca po svemu sudeći polako će da se rasipa. Siniša Saničani, defanzivac Banjalučana, je na izlaznim vratima, a njegova nova destinacija trebalo bi da bude Partizan.

“Veoma sam blizu dogovora, ali ime kluba ne bih želio da otkrivam. Sve će biti poznato u narednih dan-dva. Ono što je sigurno je da napuštam Gradski stadion”, rekao je Saničanin,k koji je ljetos došao u Borac, a prošle godine je jedno vrijeme bio na probi u Udinezeu.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/milunovic-najblizi-fotelji-predsjednika-fk-borca/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])