Najbolji strijelac Borca Toni Jović: Odlazim ako dobijem ponudu

Objavljeno: 5. 1. 2016 u 12:25h

Najbolji strijelac Borca u jesenjem dijelu prvenstva Toni Jović napustiće klub u slučaju da dobije adekvatnu ponudu iz BiH ili inostranstva.

Borac je pritisnut milionskim dugovima, sudbina mu je neizvjesna i ukoliko se nešto brzo ne promijeni, moguć je i najcrnji scenario, gašenje. Stvar dodatno komplikuje i činjenica da klub nema upravu od 23. novembra kada je sidro i definitivno digao predsjednik Draško Ilić, tako da je, osim sekretarice, direktor u tehničkom mandatu Robert Zrilić jedini čovjek koji ponekad navrati na Gradski stadion. Kompletna situacija umnogome utiče i na igrače, koji umjesto da razmišljaju o početku priprema i borbi za opstanak, gledaju kako da pronađu novu sredinu.

“Pripreme bi trebalo da počnu za sedam dana, a sa mnom od odlaska na odmor niko nije kontaktirao. Iz medija sam saznao da je prozivka 12. januara, ali mi to još niko nije potvrdio. Tako nešto sam doživio prvi put u karijeri. Iskreno, da nemam ugovor do ljeta, sigurno bih uzeo papire, ali i ovako sam bliži odlasku” naglasio je hrvatski napadač.

Strijelac četiri gola od 13 Borčevih na 18 utakmica već duže vrijeme na meti je Širokog Brijega, a kako sam ističe, još nije dobio zvaničnu ponudu.

“Još ljetos sam kontaktirao sa ljudima iz Širokog. Željeli su da me dovedu prije početka sezone, ali se klubovi nisu dogovorili. Koliko znam, ponovo su kontaktirali sa ljudima iz Borca na kraju tekuće polusezone i bili blizu dogovora, ali je transfer propao u posljednjem trenutku. Za najnovije interesovanje čuo sam iz medija, samo mogu da kažem da me za sad niko nije zvao” rekao je Jović.

Vranješ

Treneru Željku Vranješu i kompletnom stručnom štabu istekao je ugovor posljednjeg dana 2015. godine. Sedam dana prije početka priprema ni on ni njegovi saradnici ne znaju kakva im je sudbina.

“Zakazao sam prozivku za 12. januar, ali ne znam ko će je obaviti. U posljednjih mjesec praktično nema nikakvih vijesti, osim što je oko 40 centimetara snijega prekrilo teren” objasnio je pomalo u šali, ali vrlo slikovito cjelokupnu situaciju Vranješ.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/najbolji-strijelac-borca-toni-jovic-odlazim-ako-dobijem-ponudu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])