Grad Banjaluka pomaže FK Borac

Objavljeno: 5. 12. 2015 u 08:36h

Grad Banjaluka će pomoći Komisiji koja zastupa Fudbalski klub Borac da se pronađe najbolje rješenje za predsjednika kluba iz Platonove ulice.

Kako nezvanično saznajemo, ovo je bio jedan od zaključaka sastanka koji su u petak održali Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banjaluke, i saradnici sa članovima Komisije. Jedna od tema sastanka bio je i Gradski stadion koji je Skupština Borca na nedavnoj sjednici odlučila da vrati na upravljanje gradu, ali konkretnog zaključka nije bilo.

Još nije poznato ko će naslijediti Draška Ilića na mjestu predsjednika.

Banjalučki fudbaleri vode borbu u BH Telecom Premijer ligi BiH, a jesenji dio sezone završiće u subotu kad gostuju ekipi Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Pobjeda nad Veležom vratila je malo poljuljanog samopouzdanja među fudbalere “crveno-plavih”, koji s dosta optimizma čekaju meč 18. kola (13 časova).

“Debitant je ove jeseni iznenadio mnoge i sasvim zasluženo se nalazi na visokoj šestoj poziciji. Uz sve to, odlično igraju na svom terenu, gdje su u osam susreta zabilježili pet pobjeda i tri remija. Smatram da je došlo vrijeme da kiksaju. Uz sve to, u prethodnim susretima propustili smo brojne prilike i nadam se da ćemo u subotu biti bolje sreće i vratiti se uzdignuta čela u Banjaluku”, rekao je Miroslav Balaban, pomoćni trener Borca.

Željko Vranješ, trener Borca, u ovom meču neće moći da računa na ranije povrijeđene Zvezdana Đorđilovića i Nebojšu Runića, a njima se pridružio Mihajlo Savanović.

“Trijumf protiv Mostaraca nam je mnogo značio na psihološkom planu i očekujem da protiv Mladosti pružimo dobru partiju, koja će biti dovoljna da osvojimo bod ili tri. Ne treba trošiti riječi koliko bi nam to značilo u borbi za opstanak”, kazao je Srboljub Jandrić, vezista Borca.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/grad-banjaluka-pomaze-fk-borac/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])