FK Borac: Ostavka Nadzornog odbora i direktora marketinga

Objavljeno: 23. 11. 2015 u 19:12h

Nakon što je ranije ostao bez predsjednika i direktora, Fudbalski klub Borac je na večerašnjoj sjednici Skupštine ostao i bez Nadzornog odbora i direktora marketinga.

Na sjednici, koja je u toku, banjalučki klub kojeg su pritisli ogromni dugovi, besparica ali i loši rezultati zbog kojih mu prijeti ispadanje iz Premijer lige, treba da dobije novo rukovodstvo.

Draško Ilić, predsjednik Borca u ostavci, kazao je da je Borac postao “predmet odstrela čelnika Fudbalskog saveza RS” i da nije imao njihovu podršku, ponovivši da je dug FK Borac oko 13,5 miliona KM.

Skupština je donijela nekoliko zaključaka među kojima se ističe da je jedini spas za Borac donošenje zakona o sportu po hitnoj proceduri. Takođe je predloženo donošenje odluke od strane nadležnih institucija o otpisu svih poreskih dugovanja sportskih klubova, jer su realno nenaplativa.

Traži se i regulisanje imovinskih pitanja oko infrastrukture.

Borac je definitivno ostao bez predsjednika Upravnog odbora i predsjednika Skupštine, pri čemu Draško Ilić ostaje član Skupštine.

U tehničkom mandatu će nastaviti djelovanje Robert Zrilić, kao direktor kluba, i Siniša Račić, kao direktor društva za marketing.

Oformljena je Radna grupa u sastavu: Milan Granula, Draško Žarić, Goran Đukić, Goran Talijan i Oliver Gačić. Oni će pokušati da pronađu rješenje za FK Borac.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/fk-borac-ostavka-nadzornog-odbora-i-direktora-marketinga/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])