Borac poražen u Banjaluci

Objavljeno: 25. 10. 2015 u 08:30h

Fudbaleri banjalučkog Borca zabilježili su četvrti uzastopni poraz u Premijer ligi BiH.

Ovoga puta bodove sa Gradskog stadiona odnio je Široki Brijeg, rezultatom 0:2. Prvo uzbuđenje na susretu desilo se u 9. minutu, kada je fudbaler domaćih Marjanović dobro prošao po desnoj strani, ušao u šesnaesterac gostiju, Marković ga ruši… ali sudija Šehović iz Sarajeva nije pokazao na bijelu tačku. U narednom napadu, gosti stižu do vođstva. Centrirao je Crnov, a Vagner glavom savladao Ružića za 1-0. U 22 . minutu bilježimo pokušaj Jovića, ali Soldo lako brani. Dva minuta kasnije, pokušaj Pehara, odlazi preko gola. Najbolju priluku u prvom poluvremnu, Borac je propustio u 36. minutu. Marjanović je ubacio, ali Jović iako sam, šutira pored gola. U 38. minutu Jović je izveo korener, a Soldo u posljednji trenutak odbranio udarac Runića.

Priliku da dođu do izjednačenja, Banjalučani su propustili na startu drugog poluvremena, kada je Koljić sa tri metra promašio prazan gol. Promašaje Borca, Široki je kaznio u 61. minutu. Pehar je centrirao po zemlji, na drugoj stativi je Vagner, kome nije bilo teško da sa dva metra pošalje loptu u praznu mrežu. Ovo je 8. gol za Brazilca koji je uz Benka najbolji strijelac lige. Do kraja susreta, izdvajamo pokušaj Ćorluke u 86. minutu i Vagnera u sudijskoj nadoknadi vremena. Blijeda i neubjedljiva igra Borca koji je ovim porazom ostao na dnu tabele.

Izvor: RTRS

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-porazen-u-banjaluci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])