Borac bolji od Zrinjskog

Objavljeno: 20. 9. 2015 u 07:11h

Fudbaleri banjalučkog Borca zabilježili su pobjedu u 9. kolu BHT Premijer lige BiH pošto su večeras na Gradskom stadionu porazili Zrinjski sa 2:1.

Bila je ovo treća pobjeda tima Petra Kurćubića, koja ih je dovela na sredinu prvenstvene tabele. Banjalučani su poveli u 23. minutu preko Uglješe Radinovića, a Toni Jović je u 68. minutu udvostručio vođstvo domaćih. Gol za Mostarce djelo je Vučine Šćepanovića devet minuta prije kraja regularnih 90. minuta.

Borac u narednom kolu ide u goste zeničkom Čeliku.

Rezultati 9. kola

Radnik – Sarajevo 0:3
Rudar Prijedor – Široki Brijeg 0:1
Vitez – Travnik 2:0
Velež – Olimpik 1:2
Borac – Zrinjski 2:1

Nedjelja

Slavija – Čelik (16)
Željezničar – Drina (16)
Mladost – Sloboda (16)

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-bolji-od-zrinjskog-2/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot