Subić je novi fudbaler Partizana (Foto)

Objavljeno: 1. 9. 2015 u 10:53h

Aleksandar Subić novi je fudbaler Partizana.

Kao što je MONDO i najavljivao, doskorašnji kapiten Borca novi je član šampiona Srbije. Danas je postignut dogovor o transferu Subića, koji je potpisao ugovor na četiri godine.

” Subić je potpisao četiri godine. Utanačili smo četiri- pet tačaka između dva kluba, koje ćemo realizivati u nekom narednom periodu”, rekao je za MONDO direktor Borca Robert Zrilić i najavio gostovanje Subića sa novim klubom na Gradskom stadionu.

” Dogovorili smo dolazak Partizana u oktobru u Banjaluci, još ne znamo tačan datum. Obe ekipe će nastupiti u najjačem sastavu. Dogovorili smo i poslovno tehničku saradnju dva kluba. Da iz Partizana dolaze igrači u Borac i suprotno”, rekao je Zrilić.

Subić će u novom klubu nositi dres sa brojem 19. Za Borac je Subić odigrao 90 mečeva i postigao sedam golova.

Screenshot_1

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/subic-je-novi-fudbaler-partizana-foto/||claudebot