Aleksandar Subić ide u Partizan?

Objavljeno: 28. 8. 2015 u 13:37h

MONDO je došao do informacije da bi kapiten Borca Aleksandar Subić karijeru mogao nastaviti u redovima šampiona Srbije. Šef stručnog štaba Banjalučana Vlado Jagodić nije potvrdio, ali ni demantovao odlazak kapitena crveno-plavih.

subic

Kapiten Borca Aleksandar Subić interesantan je šampionu Srbije i postoji mogućnost da karijeru nastavi u redovima Partizana, saznaje MONDO.

Subić je prethodnih sezona bio jedan od najboljih fudbalera banjalučkog premijerligaša, zbog čega je zaslužio i kapitensku traku.

Uprkos brojnim klubovima sa kojima je povezivan tokom prelaznog roka, talentovani 21-godišnji bočni igrač ostao je na Gradskom stadionu. Ipak, Subić bi ipak mogao da promijeni klupske boje.

Šef stručnog štaba Borca Vlado Jagodić nije želio da potvrdi, ali ni da demantuje informaciju do koje je došao MONDO.

“Za nas je prelazni rok završen, osim u slučaju da se desi nešto što bi zadovoljilo sve strane. Ja sam još ranije rekao da bih volio da naš kapiten ostvari transfer, ali je do kraja prelaznog roka ostalo još svega nekoliko dana. Subić ide sa nama u Zvornik i nadam se da će sutra biti raspoložen da odigra kvalitetno. Šta će se dešavati kroz narednih 48 sati, ne smijem vam ništa reći”, ostao je zagonetan Jagodić.

Banjalučane u subotu očekuje meč 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Drine u Zvorniku.

Izvor: Mondo / Foto: Bojan Jakovljević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/aleksandar-subic-ide-u-partizan/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])