Došlo vrijeme da Borac sruši Olimpik

Objavljeno: 22. 8. 2015 u 14:26h

Nikada me nije interesovala tradicija, koja je u ovom slučaju na strani Olimpika, ali mislim da je došlo vrijeme da se ona sruši.

Izjavio je ovo šef stručnog štaba banjalučkog Borca Vlado Jagodić pred nedjeljni susret na Gradskom stadionu protiv premijerligaša sa “Otoke”.

“U posljednja dva susreta na našem stadionu klub sa “Otoke” slavio je sa po 1:0 i mislim da je došlo vrijeme da im se revanširamo punom mjerom. Mada, njihova ekipa ni u kom slučaju nije za potcjenjivanje, jer je jedna od najiskusnijih u ligi. Loše su startovali u prvenstvu, međutim, svi su svjesni da to nije njihov krajnji domet. Zato moramo biti i te kako oprezni, ali vjerujem da možemo do pobjede” naglasio je Jagodić.

Uz ranije povrijeđenog Ajdina Redžića te Miloša Kukića, pod znakom pitanja za ovaj susret su Toni Jović, Uglješa Radinović i Petar Ilić koji imaju problema sa stomačnim virusom.

“Veliko je pitanje ko će od njih trojice moću izaći na teren, ali vjerujem da dolaskom Lazara Marjanovića i Miće Kuzmanovića imamo dovoljan fond igrača za svaku utakmicu” dodao je Jagodić, koji je pozvao navijače da pomognu “crveno-plavima” na putu do druge pobjede u prvenstvu.

Novajlija Siniša Saničanin očekuje tešku borbu, ali i osvajanje tri boda.

“Vjerujem da će naša mladost nadmašiti njihovo iskustvo i da ćemo se uz pomoć naših vjernih navijača radovati osvajanju tri boda” rekao je Saničanin.

Na konferenciji za novinare predstavljena su dvojica posljednjih novajlija Lazar Marjanović i Mićo Kuzmanović, a trener Vlado Jagodić obrazložio je razloge njegove odluke da stručni štab i igrači ubuduće samo na konferencijama za novinare imaju pravo da razgovaraju sa medijima.

“Razlog za to je što pojedina sredstva informisanja više pišu o nefudbalskim stvarima, a ne o tome kako smo, recimo, savladali Željezničar, zatim oštećeni nepostojećim ofsajdom u Tuzli…” naglasio je Jagodić.

Premijer liga

1. Zrinjski 4        4        0        0        5:0     12

2. Radnik   4        2        2        0        3:1     8

3. Š. Brijeg        4        2        1        1        9:5     7

4. Čelik     4        2        1        1        6:5     7

5. Sloboda          4        2        1        1        4:3     7

6. Sarajevo 4        2        0        2        8:4     6

7. Borac     4        1        3        0        4:3     6

8. Travnik 4        2        0        2        5:5     6

9. Slavija  4        1        2        1        5:5     5

10. Rudar P.        4        1        1        2        5:6     4

11. Željezničar  4        1        1        2        3:4     4

12. Velež   4        0        3        1        2:3     3

13. Mladost        4        0        3        1        2:5     3

14. Drina   4        1        0        3        6:10   3

15. Vitez    4        1        0        3        2:7     3

16. Olimpik        4        0        2        2        3:6     2

Ostali parovi

U ostalim mečevima petog kola Premijer lige BiH sastaju se: ZENICA: Čelik – Sarajevo (subota, 17 časova), VITEZ: Vitez – Mladost (subota, 17 časova), SARAJEVO: Željezničar – Velež (nedjelja, 17 časova), MOSTAR: Zrinjski – Široki Brijeg (nedjelja, 19 časova).

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/doslo-vrijeme-da-borac-srusi-olimpik/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])