Draško Ilić, predsjednik FK Borac: Borac opet nekom smeta

Objavljeno: 14. 8. 2015 u 10:02h

Na adresu “Gasproma”, kao i mnogih drugih privrednih subjekata uputili smo dopis u kojem ističemo da nam je želja uspostavljanje poslovno-tehničke saradnje i ne vidim šta tu ima loše, istakao je predsjednik Fudbalskog kluba Borac Draško Ilić.

Prvi čovjek Banjalučana ogorčen je pisanjem pojedinih medija koji nisu bili u mogućnosti da saznaju nešto više, već su objavili da “Gasprom” ne dolazi na Gradski stadion.

“Očigledno je da Borac nekom smeta. Imamo pravo da se obratimo bilo kome za koga smatramo da nam može pomoći. Takav slučaj bio je sa “Gaspromom” i poslije toga bilo je nekih kontakata, ali ništa konkretno”, nastavio je Ilić.

On je naglasio da ovakva pisanja mogu nanijeti mnogo veće štete nego koristi Borcu.

“Niko ne voli da se njegovo ime spominje u negativnom kontekstu, a pogotovo veliki giganti. Još jednom ponavljam, ukoliko bude bilo kakvih novih informacija za bilo kakav vid naše saradnje sa bilo kojim privrednim subjektom, mediji, ali i sva javnost saznaće na vrijeme”, rekao je Ilić i dodao da na stadion nije stigao nikakav dopis iz “Gasproma”.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/drasko-ilic-predsjednik-fk-borac-borac-opet-nekom-smeta/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])