Ruski “Gasprom” sve bliži banjalučkom Borcu!

Objavljeno: 10. 8. 2015 u 08:37h

Ruski naftni gigant “Gasprom” je sve bliže da postane genralni sponzor Borca iz Banjaluke!

Jedan od direktora “Gasproma” prisustvovao je subotnjoj utakmici trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Borca i Mladosti iz Doboj Kaknja, koja je završena neriješenim rezultatom 1:1.

Veliki pomak je napravljen u subotu uveče kada su dvije strane sjele za pregovarački sto, ali nije poznato na koliko godina bi ugovor bio potpisan.

“Nezavisne novine” pišu da je dogovor dvije strane veoma blizu i da bi projekat trebao biti realizovan u narednih nekoliko dana.

Dolazak ruske kompanije za generalnog sponzora značio bi veliki korak naprijed za banjalučki klub koji je već godinama u teškoj finansijskoj situaciji.

Ruski privredni gigant sponzor je Lige šampiona, rukometne SEHA lige, ali i brojnih sportskih kolektiva poput Crvene zvezde, Čelsija, Zenita i Šalkea.

Banjalučki list navodi da su sa Gradskog stadiona ostali “zakopčani” na temu “Gasproma” uz opasku da će “javnost biti blagovremeno obavještena kada dogovor bude postignut”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/ruski-gasprom-sve-blizi-banjaluckom-borcu/||claudebot