Fudbaleri Borca u generalki savladali Vitez

Objavljeno: 20. 7. 2015 u 10:49h

Fudbaleri Borca u generalnoj provjeri pred start prvenstva pobijedili su premijerligaša Vitez sa minimalnih 1:0 i najavili uspješnu sezonu.

Trenutak odluke desio se u 58. minutu, kada je Fedor Predragović sa nekih 25 metara snažnim udarcem zatresao mrežu rivala. U redovima gostiju nastupila su dvojica nekadašnjih fudbalera Borca Vedran Kantar i Borislav Pilipović, koji je ovog ljeta napustio Gradski stadion.

Iako je utakmica odigrana u večernjem terminu, vrijeme je bilo veoma sparno i teško, tako da treneri domaćih Vlado Jagodić i gostiju Valentin Plavčić sigurno ne mogu biti baš najzadovoljniji izdanjem svojih ekipa.

“Zadovoljan sam kako smo odigrali u veznoj liniji. Ispočetka to nije bilo baš najbolje, ali se tokom utakmice korigovalo. Imali smo 12 udaraca prema golu, ali samo jedna lopta je završila u mreži i to me pomalo brine, ali se nadam će se sve to korigovati do subote i derbija sa Željezničarom” naglasio je Jagodić.

Kormilar Banjalučana se osvrnuo na derbi prvog kola Premijer lige BiH u kojem će u subotu od 20.30 časova dočekati Sarajlije.

“Svi ističu da Željezničar ima mladu ekipu, ali tu je nekoliko prekaljenih asova koje će sigurno predvoditi Zoran Kokot i naš doskorašnji fudbaler Joco Stokić. Međutim, derbiji su uvijek bili neizvjesni i nadam se da ćemo uspjeti zabilježili dobar rezultat na startu sezone” nastavio je Jagodić.

On je istakao da bi u narednih dan-dva klub trebalo da pojačaju dva fudbalera, ali o njihovim imenima nije htio da govori. Borac je tokom vikenda ostao bez juniora Ilije Danilovića, koji je postao član tuzlanske Slobode, dok je standardni prvotimac Toni Jović tužio klub zbog neizmirenih obaveza.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/fudbaleri-borca-u-generalki-savladali-vitez/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])