Slavija: Borac je favorizovan!

Objavljeno: 11. 7. 2015 u 10:27h

Predsjednik Slavije Zdravko Šavija izjavio je da su i “sokolovi” poput banjalučkog Borca tražili pomoć od Vlade Republike Srpske. Ali…

Šavija je u izjavi za banjalučki list “EuroBlic” naglasio da je kod Vlade RS favorizovan banjalučki klub u odnosu na ostale ekipe iz Srpske.

“Od početka prošle sezone pa da juče, Borac je na ime pomoći od institucija RS dobio oko 800.000 KM pomoći, dok je Slavija dobila 5.000 KM. Ljudi koji vode ministarstva moraju da shvate da je pomoć potrebna svim klubovima, koji se takmiče u eliti i da ne favorizuju klub iz Banjaluke”, rekao je prvi čovjek “sokolova”.

Na konferenciji za štampu na banjalučkom Gradskom stadionu, predsjednik Borca u ostavci Draško Ilić se nakon što je zahvalio Vladi RS i predsjedniku Miloradu Dodiku, istakao da bih volio da institucije pomognu i druge sportske ekipe.

“Želio bih takođe da Vlada RS svoju pomoć pruži i drugim sportskim kolektivima iz RS, a ne samo nama”, rekao je između ostalog, prvi čovjek Banjalučana.

Ipak i Slavija i Borac našli su se u žrijebu za predstojeću sezonu Premijer lige BiH, pa će Banjalučani ukrstiti koplja sa Željezničarom, dok će Slavija dočekati mostarski Velež.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/slavija-borac-je-favorizovan/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])