Borac dočekuje Željezničar u 1. kolu Premijer lige BiH

Objavljeno: 11. 7. 2015 u 14:28h

Fubaleri Borca dočekaće sarajevski Željezničar, na otvaranju nove sezone Premijer lige BiH. Borac je vraćen na aparate za vještačko disanje, zahvaljujući državnom vrhu Republike Srpske, koji je odobrio neophodna finasijska sredstva za dobijanje licence. Ogorčeni, ali ipak sa dozom olakšanja, pričaju u Platonovoj o trci sa vremenom u posljednja dva mjeseca. Stigla su obećanja, da će opravdati uložena sredstva.

Dug nikome nije drug, pa tako ni banjalučkom klubu. Ilić je ponovio da je finsijski teret težak oko 13 i po miliona maraka. Najavio je uskoro ulazak revizora koji će pročešljati detalje polovanja kluba u proteklih nekoliko godina, koji su Borac doveli na rub propasti. Dok su dugovi rasli, svi su sjedili skrštenih ruku, kažu u Platonovoj.

Lakše se diše u Platonovoj, iako se grčevita borba za opstanak kluba nastavlja. Fubaleri su na Rogli gdje stavljaju završnu glazuru na formu pred početak sezone. Nakon što su dobili zvaničnu potvrdu da će nastupiti u premijerligaškom karavanu, sportski sektor okreće se obavezama na terenu.

Starčević je dodao da bi redove Borca do početka sezone, trebalo da pojača još tri igrača u svim linijama tima. Slovenački prvoligaš HiT Gorica, naredni je protivnik na Rogli, dok će posljendju provjeru u Deželi, fudbaleri Borca imati protiv Maribora ili Anžija 14 jula. Nakon toga slijedi povratak u Banjaluku i generalna proba pred start prvenstva, protiv Slobode iz Mrkonjić Grada.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-docekuje-zeljeznicar-u-1-kolu-premijer-lige-bih/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])