Borac slavi rođendan (VIDEO)

Objavljeno: 4. 7. 2015 u 14:19h

Fudbalski klub Borac danas slavi 89 rođendan.

Razloga za slavlje u klubu iz Platonove ulice nema, “crveno-plavi” proživljavaju najteže trenutke u svojoj istoriji, javjla RTRS.

Zbog teške finansijske situacije, nekadašnji osvajač Kupa Jugoslavije i učesnik Prve lige bivše države, šampion i osvajač Kupa Bosne i Hercegovine nalazi se pred gašenjem.

Naime, tri nedjelje prije početka nove sezone u Premijer ligi BiH, još uvijek je nizvjesan nastup “Banjalučkog velikana” u elitnom rangu bh. fudbala.

Kako bi naredne učestvovao u takmičenju, Borac mora da upalti oko 200 000 KM na osnovu duga prema povjeriocima.

U bilo kojem drugom slučaju, na “Gradskom” stadionu se u narednoj sezoni neće igrati utakmice Premijer lige.

Ukupan dug Borca premašio je 13 miliona maraka i veliko je pitanje da li će uopšte opstati.

Ipak, pored svega navedenog i sa nadom da će klub sa Vrbasa preživjeti ove teške trenutke, te prolaviti još mnogo rođendana, prisjetimo se jednog od najsvjetlijih trenutaka u njegovoj istoriji.

https://youtu.be/WMn-ZZ1tTwg

Izvor: RTRS

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-slavi-rodendan-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])