Niko ne želi na čelo FK Borac?

Objavljeno: 30. 6. 2015 u 20:05h

Nema kandidata za predsjednika i u takvoj situaciji nema smisla održati izbornu sjednicu Skupštine kluba, rekao je Draško Ilić, predsjednik u ostavci FK Borac.

Za sutra je bilo planirano održavanje izborne sjednice Skupštine kluba, ali od toga neće biti ništa jer se još nije pojavio kandidat koji bi želio da sjedne na užarenu fotelju velikana iz Platonove ulice. Bez obzira na to, “crveno-plavi” neće biti “obezglavljeni” jer će Ilić i pored podnesene ostavke prije više od mjesec dana ipak ostati u klubu.

“Moja obaveza je da ostanem na čelu kluba dok se ne pojavi neko sa programom kako spasiti Borac. Moramo da radimo kao da je sve u redu”, izjavio je Ilić.

On je još jednom istakao da, ukoliko klub ne pronađe 300.000 KM kako bi dobio licenca za takmičenje u BH Telecom Premijer ligi BiH, neće preostati ništa nego da se proglasi stečaj. Banjalučani su od Drugostepene komisije za licenciranje u N/FS BiH dobili uslovnu licencu za takmičenje u BH Telecom Premijer ligi naredne sezone i imaju rok do 15. jula da isplate dugovanja prema bivšim igračima.

“Ukoliko ne pronađemo novac, ostaje da izađemo u javnost i proglasimo likvidaciju”, kazao je Ilić, koji je dodao da postoji interesovanje menadžera za pojedine igrače Borca, ali da i dalje nema konkretne ponude na adresu kluba.

Predsjednik Borca će se sutra sastati sa Slobodanom Gavranovićem, gradonačelnikom Banjaluke. Njih dvojica će u petak obaviti razgovor s Željkom Cvijanović, predsjednikom Vlade RS, i ministrima, a jedna od tema razgovora će biti i FK Borac.

Fudbaleri Banjalučana nastavljaju sa radom i za četvrtak je planiran odlazak u Sloveniju na drugi dio priprema. Četa Vlade Jagodića će u Rogli odigrati četiri kontrolna meča.

Rad sa ostatkom ekipe neće nastaviti Siniša Dujaković, koji je tražio papire, Slobodan Lalić ima problema sa preponama i u klubu ne žele da rizikuju pa mu zbog toga neće biti ponuđen ugovor.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/niko-ne-zeli-na-celo-fk-borac/||claudebot