Runić ostaje u Borcu, trojka se čeka

Objavljeno: 26. 6. 2015 u 16:17h

Pouzdani štoper Nebojša Runić (22) i iduće sezone biće posljednja prepreka pred golom Borca, pošto će uskoro potpisati novi dvogodišnji ugovor sa klubom iz Banjaluke.

Runić je bio vrlo blizu odlaska u Austriju, pošto mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Borcem, ali ipak će i dalje nositi dres ovog kluba. On će biti veliko pojačanje, a trener ekipe Vlado Jagodić još ranije je rekao da ima veliko povjerenje u njega.

I najboljem strijelcu Borca Joci Stokiću takođe je istekao ugovor, ali i za njega postoji šansa da još ostane igrač kluba. Stokić je tražio još nekoliko dana koliko mu treba da pokuša da isposluje odlazak u inostranstvo. Ujedno, klub pokušava da dovede i nekadašnjeg golmana Slavije Mladena Lučića, kao i Miroslava Stevanovića, koji su nekada igrali za banjalučki klub. Kao i Stokić, Stevanović je tražio nekoliko dana da proba naći klub u inostranstvu, a u slučaju da u tome ne uspije, zainteresovan je da se vrati u Borac. Banjalučani se trenutno nalaze u Drvaru na prvoj fazi priprema.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/runic-ostaje-u-borcu-trojka-se-ceka/||claudebot