Stokić između Južne Afrike, Željezničara i Borca

Objavljeno: 22. 6. 2015 u 16:35h

Prvi strijelac Borca Joco Stokić naglasio za Mondo da ima nekoliko opcija za nastavak karijere – inostranstvo kao prioritet, sarajevski Željezničar i ostanak na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Na banjalučkom Gradskom stadionu u nedjelju je izvršena prozivka crveno-plavih fudbalera pod vođstvom trenera Vlade Jagodića, ali među njima nije bilo golgetera “Velikana iz Platonove” Joce Stokića, kojem je istekao ugovor sa Borcem.

U razgovoru za Mondo, sjajni napadač je potvrdio da je razgovarao s direktorom Banjalučana Robertom Zrilićem i da je stekao utisak da postoji želja Borca da ostane na Gradskom stadionu.
Međutim…

“Vidio sam da Borac želi da ostanem, ali moram priznati da je situacija jako teška, što je poznato svima. Čini mi se da bi ostanak u crveno-plavima bio samo gomilanje duga odnosno stvaranje novih problema. Iskreno, male su šanse da ostanem u Borcu”, rekao je Stokić.

Prema njegovim riječima, prioritet mu je odlazak u inostranstvo odnosno Južnu Afriku jer je jedan tamošnji prvoligaš ozbiljno “zagrizao” za njegove usluge.

“Postoji opcija da preselim u Južnu Afriku, ali ne mogu konkretno da potvrdim da će do transfera doći. Naravno, želio bih da odem u inostranstvo i da se dokažem i u nekom jačem prvenstvu od Premijer lige Bosne i Hercegovine”.

Stokić je takođe potvrdio da je i sarajevski Željezničar zainteresovan da ga dovede na “Grbavicu”.

“Zvali su me iz Želje, korektno smo razgovarali. Sarajevski klub je jedna od opcija za nastavak karijere”, zaključio je prvi golgeter Banjalučana, koji je prošle sezone postigao osam pogodaka.

Izvor: Mondo.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/stokic-izmedu-juzne-afrike-zeljeznicara-i-borca/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])