Klub ga ostavio na aerodromu, on postao prvak svijeta

Objavljeno: 22. 6. 2015 u 19:31h

Div iz Banjaluke, Srđan Babić, jedan od zlatnih “Orlića” iz Vojvodine je impresionirao na Novom Zelandu.Momak je bio standardni član svih srpskih selekcija od 17 godina i još prije par godina je zapao za oko velikim evropskih klubovima. Zbog svoje impresivne građe, visine i snage, Babić je igrač budućnosti, pa nije ni čudo što se za njega raspitivala Barselona, pišu Sportske.

Italijanski mediji tačnije sajt “Tutomerkatoveb” podsjeća na jednu čudnu epizodu prošlog ljeta, Babić je stigao u Đenovu, trebalo je da pregovara sa Sampom, ali ga na aerodromu niko nije sačekao, prenosi ATV.

Vratio se u Novi Sad, igrao za Vojvodinu, nastupao u EL, a poslije ovog zlata, jasno je da će moći da bira klub.

Za njega se interesuje Napoli koji traži štopera i sigurno ima novca da zadovolji ambicije Vojvodine. I “Vječiti” žele sjajnog defanzivca iz Banjaluke, ali je on bliži odlasku preko granice.

Šta li je bilo u glavi ljudima iz Sampa, to niko ne može da zna.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/klub-ga-ostavio-na-aerodromu-on-postao-prvak-svijeta/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])