Hoće li Gradski stadion u Banjaluci biti pun? (Video)

Objavljeno: 25. 5. 2015 u 11:41h

Za tri dana prodano je oko 5.000 ulaznica za prijateljsku utakmicu između Borca i novosadske Vojvodine koja se igra u ponedjeljak u 20 časova.

Najvatrenije pristalice Banjalučana “Lešinari” su pokrenuli akciju “Borac to smo svi”, kojoj su se odazvali mnogi sportski kolektivi u gradu na Vrbasu, među kojima su OKK Borac, RK Borac, ŽKK Mladi Krajišnik, BK Slavija, TK Borac… te učenici iz osnovnih škola, vatrogasci, penzioneri, glumci iz pozorišta… Podrška je stigla iz dalekog Bandgladeša i sa proslave mature banjalučkih učenika.

U izjavi za “Nezavisne novine”, direktor Borca Robert Zrilić je izjavio da je u prodaju pušteno 10.000 karata od kojih je polovina prodata za tri dana, pa očekuje da će protiv Novosađana Gradski stadion biti pun.

“Očekujemo pun stadion, jer nam u goste dolazi sportski prijatelj Vojvodina, kao i čelni ljudi Novog Sada. Prodaja karata ide dobro i pozivam sve koji vole Borac, sve navijače i ljubitelje fudbala da dođu na stadion i pokažu da su uz klub u teškim trenucima”, rekao je Zrilić.

Takođe je pozvao predsjednika Republike Srpske, premijerku Vlade RS i gradonačelnika Banjaluke da dođu na utakmicu.

“Ovom prilikom na stadion pozivam našeg gradonačelnika Slobodana Gavranovića, te Željku Cvijanović, predsjednicu Vlade RS, i Milorada Dodika, predsjednika RS”, dodao je Zrilić za banjalučki list.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/hoce-li-gradski-stadion-u-banjaluci-biti-pun-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])