Jagodić: Titule se lako osvajaju i zaboravljaju (Video)

Objavljeno: 22. 5. 2015 u 15:47h

Na današnji dan prije četiri godine, 22. maja Borac je postao šampion Bosne i Hercegovine prvi i jedini put u istoriji banjalučkog kluba!

Banjalučani su svoju prvu krunu obezbijedili kolo prije kraja nakon što su savladali Željezničar na “Grbavici” i tako pobjegli na osam bodova viška u odnosu na sarajevske plave.

Gol odluke postigao je defanzivac crveno-plavih Milan Stupar u 64. minutu.

Za osvojenu titulu zaslužan je tadašnji, ali i aktuelni kormilar “Velikana iz Platonove” Vlado Jagodić, koji je podsjetio na ovaj datum uz opasku da se brzo zaboravljaju uspjesi i dobre stvari, a da se često naglašavaju negativne.

“Današnji datum je specifičan na više načina, meni su dva važna, prvi je da smo osvojili šampionski pehar, a drugi da je Novaku Đokoviću danas rođendan i od srca mu čestitam”, rekao je trener Jagodić u uvodu konferencije za štampu pred 29. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine i pomalo sarkastično dodao da se “titule lako osvajaju, a još lakše zaboravljaju”.

Pogledajte detalje sa proslave osvojenog pehara koji je Banjalučanima uručio legendarni Ivica Osim.

Kao i pogodak Milana Stupara.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/jagodic-titule-se-lako-osvajaju-i-zaboravljaju-video/||claudebot