Subić interesantan klubovima iz Evrope

Objavljeno: 19. 5. 2015 u 10:22h

Jedan od najboljih igrača banjalučkog Borca ove sezone Aleksandar Subić interesantan je klubovima iz Moldavije, Hrvatske, Austrije i Francuske.

Aleksandar Subić (21), lijevi bek Borca iz Banjaluke, u posljednja dva prelazna roka već je bio “viđen” u Srbiji, Rusiji, Češkoj…

Ipak, mladi defanzivac banjalučkog premijerligaša ostao je na Gradskom stadionu i odigrao najbolju sezonu u dosadašnjoj karijeri, a odlične partije nisu ostale nezapažene, pa je za njega interesovanje pokazao moldavski Šerif.

“Čuo sam da postoje neki kontakti, ali sve ide preko kluba”, rekao je Subić za EuroBlic.

Osim moldavskog tima, Subića bi u svojim redovima vidjeli i klubovi iz Hrvatske, Austrije i Francuske.

“Moje je da se koncentrišem na preostale dvije utakmice u šampionatu, te da odigram što bolje, a kada se prvenstvo završi vidjećemo šta će da bude od svega. Želja mi je da zaigram u inostranstvu, međutim imam ugovor sa Borcem i mogu da idem samo ukoliko i čelnici kluba i ja budemo zadovoljni ponuđenim uslovima”, naglasio je defanzivac Borca.

subic2

I u klubu iz “Platonove ulice” potvrdili su da postoji zainteresovanost određenih klubova za Subićeve usluge, ali ne i konkretne ponude.

“Na klupsku adresu stiglo je nekoliko dopisa iz Moldavije, Hrvatske i Austrije i jedan iz Francuske, u kojima stoji da se interesuju za Subića. Međutim, sve su to početni kontakti, ne radi se o konkretnim ponudama”, rekao je direktor Banjalučana Robert Zrilić.

Do kraja sezone u Premijer ligi BiH crveno-plavi igraće protiv Drine i Veleža, a u ponedjeljak od 20 časova na Gradskom stadionu gostovaće novosadska Vojvodina. Cijene ulaznica za ovaj prijateljski meč u 5 KM (istočna i sjeverna tribina), odnosno 10 KM (zapad).

Izvor: Mondo / Foto: Bojan Jakovljević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/subic-interesantan-klubovima-iz-evrope/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])