“Lešinari” i Vojvodina za pomoć Borcu

Objavljeno: 12. 5. 2015 u 15:49h

Na inicijativu navijača Borca “Lešinara”, klub iz Platonove će 27. maja odigrati prijateljnjku utakmicu sa novosadskom Vojvodinom kako bi se finansijski pomoglo klubu na Vrbasu.

“Lešinari” su utorak izdali saopštenje u kojem su ukazali na lošu finansijsku situaciju u klubu i osvrnuli se na priče o njegovom gašenju.

U saopštenju, najvatreniji navijači “creno-plavog” tima najavili su i odigravanje prijateljske utakmice sa Vojvodinom kako bi pomogli svom klubu.

“Prvi korak i inicijativu za spas FK Borac ponovo pokrećemo mi. Taj prvi korak je prijateljska utakmica koju smo dogovorili sa Vojvodinom. Meč će biti odigran u srijedu, 27. maja u Banjaluci, a pored novčane pomoći od prodaje karata, cilj nam je da sa punog ‘Gradskog’ stadiona pošaljemo poruku cjelokupnoj javnosti i vlastima da gašenje naše svetinje koja živi 89 godina ne dolazi u obzir”, navodi se u saopštenju navijača Borca.

Dolazak novosadskog Superligaša u Banjaluku potvrdili su Mondu i u FK Borac.

“Sutra idemo na razgovor u Novi Sad gdj ćemo potpisati protokol, poslije čega će biti poznati svi detalji, ali 99,9 odsto je sve dogovoreno i utakmice će biti odigrana 27. maja, najvjerovatnije u 20 časova”, rekao je Robert Zrilić, direktor kluba.

“Lešinari” su se zahvalili navijačkoj grupi “Firma 1989” i FK Vojvodina što su prihvatili njihov poziv.

Izvor: RTRS

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/lesinari-i-vojvodina-za-pomoc-borcu/||claudebot