Radnik zamalo do trojke iz Banjaluke

Objavljeno: 27. 4. 2015 u 09:36h

Prvenstveni duel 24. kola Premijer lige BiH između fudbalera Borca i Radnika završen je remijem, 1:1, a uz malo sreće gosti iz Bijeljine su kući mogli otići sa cijelim plijenom.

Srpski derbi Banjalučani su dobro otvorili i poveli već u drugom minutu. Korner sa desne strane je izveo Fedor Predragović, loptu je glavom zahvatio Elvir Koljić i smjestio je u mrežu. Pet minuta kasnije Mladen Žižović iskosa sa lijeve strane, iz slobodnog udarca, pokušao je da iznenadi Asmira Avdukića koji je loptu ispod prečke izbacio u korner. Izjednačenje je uslijedilo u 24. minutu. Sa desne strane jak centaršut je uputio Đoko Milović, lopta je na suprotnu stranu došla do Stanka Ostojića koji je odmah centrirao, a Marko Obradović je bio neumoljiv za 1:1. U 71. minutu mogli su Bijeljinci doći do vođstva kada je u dobroj situaciji bio Obradović, ovog puta je golman Banjalučana uspio da odbrani njegov udarac. Pet minuta kasnije dobro su kombinovali Obradović i “rezervista” Slađan Antić, koji je šutirao i pogodio desnu stativu Avdukića. Isti tandem bio je na sceni u 82. minutu, samo je ovog puta gađao Obradović, ali se rezultat nije promijenio. Domaći su jedini udarac u okvir gola u drugom poluvremenu uputili na samom isteku 90. minuta, i to preko Predragovića čiji je šut ukrotio čuvar mreže Radnika Boriša Bodiroga.

“Nama je bio cilj da pobijedimo, osvojili smo bod, ali ne mogu biti nezadovoljan, s obzirom da smo mogli i da izgubimo. Čestitam rivalu i želim im da sačuvaju premijerligaški status. Za nas nema predaha, okrećemo se meču sezone, odnosno revanš utakmici polufinala Kupa BiH, koju u srijedu igramo na “Pecari”, naglasio je šef stručnog štaba Banjalučana Vlado Jagodić.

Kormilar Bijeljinaca Slavko Petrović bio je prezadovoljan osvojenim bodom, ali i igrom koju su u ovom susretu pružili njegovi izabranici.

“Bila je to kvalitetna utakmica i možemo da žalimo što nismo pobijedili, jer smo u drugom poluvremenu propustili tri dobre prilike. Međutim, da nam je neko prije početka susreta ponudio bod objeručke bismo ga prihvatili, a on će nam puno značiti u borbi za opstanak”, istakao je Petrović.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/radnik-zamalo-do-trojke-iz-banjaluke/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])