“Nula” i tuča “Lešinara” u Banjaluci (Foto)

Objavljeno: 16. 4. 2015 u 10:04h

Prvi polufinalni meč Kupa BiH između Borca i Širokog završen bez pobjednika i bez golova. Na tribinama međusobna tuča navijača Borca.

Golova nije bilo na meču Olimpica i Zrinjskog u srijedu na Otoci, a rezultatom 0:0 završen je i duel Borca i Širokog Brijega.

Nešto više prilika viđeno je nego na meču u Sarajevu, ali mreže se nisu tresele, iako je nekoliko puta malo nedostajalo, kao što je to bio slučaj i u sudijskoj nadoknadi kada je Koljić loše šutirao.

U prvom poluvremenu nešto opasniji je bio Borac koji je ima par dobrih prilika da povede.

Poslije dva centaršuta sa lijeve strane koji su ipak bili nedostižni za igrača Borca u 24. minutu odličan pokušaj Stokića. Napadač Borca je izveo slobodnjak sa oko 30 metara i odlično šutirao, ali je Bilobrk uspio da odbrani ovaj pokušaj.

Samo minut kasnije Stokić se poslije dodavanja saigrača našao pred Bilobrkom, ali golman Širokog bio je brži i stigao do lopte prije nego što je golgeter Borca uspio uputiti šut.

U 35. minutu poslije slobodnog udarca gosti su mogli da povedu, lopta se odbila od živog zida, intervenisao je Ružić i odbio loptu, a Predragović je u odsutnom trenutuku izbio loptu i spriječio da ju gosti pošalju u mrežu.

Početkom drugog poluvremena ponovo je Borac zaprijetio iz slobodnog udarca, ovog puta šutirao je Kostić, ali Bilobrk vadi loptu ispod prečke.

Široki je imao priliku poslije kornera, kada je Barišić šutirao glavom, ali neprecizno. Sredinom drugog dijela Stokić je dobio žuti karton i taj trenutak donijeće novu brigu treneru Borca Vladi Jagodiću pošto neće moći da računa na svog napadača u revanšu.

Do kraja meča ni jedni ni drugi nisu uspjeli da naprave ozbiljnu priliku, da bi se u sudijskoj nadoknadi rezervista u redovima Borca Koljić našao u iznenadnoj prilici, ali je loše šutirao i odbranio je Bilobrk.

Borac je na ovom meču ponovo imao podršku svojih vjernih navijača, popularnih Lešinara, ali na ovom meču bilo je tenzija u ovoj navijačkoj grupi i u nekoliko navrata došlo je do međusobnih čarki, a potom i do tuče.

U jednom trenutku njihov sukob je poprimio veće razmjere i preselio se iza istočne tribune Gradskog stadiona.

Na utakmici su bili i navijači Širokog Brijega, popularni “Škripari”, istina u jako malom broju, ali su se ipak našli na sjevernoj tribini.

bo7

Izvor: Mondo / Foto: Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/nula-i-tuca-lesinara-u-banjaluci-foto/||claudebot