Jagodić: “Iscijeđeni smo kao limun”

Objavljeno: 16. 4. 2015 u 12:32h

Treneri Borca i Širokog Brijega poslije duela u Kupu BiH imaju iste razloge za zadovoljstvo, odnosno nezadovoljstvo – nisu primili gol, ali nisu ga ni dali.

Borac i Široki Brijeg odigrali su 0:0 u prvom polufinalnom meču Kupa BiH u srijedu na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Poslije meča treneri obe ekipe gotovo su iskopirali jedan dio svojih izjava.

“Zadovoljni smo time što nismo primili pogodak, ali nezadovoljni time što ga nismo postigli tako da će druga utakmica biti potpuno otvorena. Ipak smatram da smo za nijansu kvalietenija ekipa od Borca i sve ćemo napraviti da prođemo u finale”, rekao je odmah poslije utakmice Slaven Musa.

I njegov kolega na drugoj strani Vlado Jagodić komentar za Elta televiziju počeo je identično.

“Realno moram biti zadovoljan jer nismo primili pogodak, ali naravno da sam nezadovoljan jer nismo uspjeli da postignemo gol što je bio naš cilj. Protiv jednog Širokog koji uvodi jednog Zakarića, Ćorića i igrače koji nose teret njihove jakosti nasuprot nas koji krpimo, vidjeli ste na šta liče naše izmjene, ja na kraju moram biti zadovoljan. U svakom slučaju još je sve otvoreno. Jedan gol u gostima je u ovakvoj utakmici plasman dalje tako da ćemo sve učiniti da u revanšu napravimo ono što možda nismo napravili danas i u prvenstvu”, rekao je Jagodić.

On ipak nije zamjerao mnogo svojoj ekipi.

“Čestitao bih svojim igračima ipak, iscijeđeni su kao limun, ovo je nemoguć ritam svaka tri dana, a nemamo veliki roster igrača. Čestitao bih ekipi Širokog koja nam je sa svježim igračima napravila velike probleme, na kraju kad sve to sagledam moram biti zadovoljan”, istakao je Jagodić.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/jagodic-iscijedeni-smo-kao-limun/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])