FK Borac: Ko želi pomoći klubu a ko želi njegovu imovinu? (Video)

Objavljeno: 10. 4. 2015 u 10:58h

Uprava FK Borac poručuje da ovaj klub grca u problemima koje je potrebno riješiti. Kažu, spremni su saslušati sve prijedloge koji mogu pomoći Borcu, pa i od dušebrižnika koji stanje u kome se klub nalazi koriste za političku samopromociju. Tako su reagovali na SDS-ove optužbe .U SDS-u kažu da Uprava želi upropastiti klub, i oformiti novi.

“Odbijamo bilo kakav plan kojim se ide u stečaj pa u gašenje Borca, a zatim prebacivanje svih sredstava postojećem klubu Krupa na Vrbasu, koji bi se preimenovao u FK Borac BL. Ovdje se radi o tome da se pojedincu ili grupi ljudi da da manipuliše sredstvima grada i građana Banjaluke”, rekao je Davor Šešić, potpredsjednik gradskog odbora SDS-a.

Gradonačelnik Banjaluke, Slobodan Gavranović, tvrdi da nema prijedloga o stečaju Borca. Kaže, to je dezinformacija.

“Kao i mnogi klubovi u BiH, pa i u RS naravno, su već u stečaju desetinama godina. Zbog toga što je račun mnogima, godinama, decenijama blokiran, zato što imaju ogromna dugovanja, oni su svi u nekom latentnom stečaju. Tako posmatramo i Borac”, rekao je  Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banjaluke.

Iz Borca političarima poručuju da se bave politikom, a ne sportom. Kažu, klub ima problema zbog prethodnog lošeg rukovodstva, i sada treba pronači rješenje za njih.

“Strašno je slušati nečije izjave kako neko želi da se dočepa nečije imovine, kako neko želi da napravi fuziju sa nekim. Oni koji pričaju o fuziji između FK Borac i Krupe su zlonamjerni.  Fuzija je nemoguća”, smatra Draško Ilić, predsjednik FK Borac.

Predsjednik FK Borac, Draško Ilić, pozvao je sve one koji imau viziju na koji način pomoći klubu, da do skupštine kluba dostave prijedloge. Kaže Borac nema vlastitu imovinu, ima samo ime pa prema tome ne može ništa ni otuđiti. Kaže, FK Borac banjalučki je brend, i uprava će radije  na narednoj sjednici dati ostavke, nego biti njegov likvidator.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/fk-borac-ko-zeli-pomoci-klubu-a-ko-zeli-njegovu-imovinu-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])