FK Borac: Solarni paneli, licenca, Volfsberger…

Objavljeno: 31. 3. 2015 u 10:39h

Borac planira da postavi solarne panele na Gradski stadion, blizu je dogovora sa potražiocima što znači i dobijanje evropske licence. Stižu predstavnici kluba iz Klagenfurta. Iz budžeta Banjaluke 250.000 KM za klub.

Čelnici Borca dogovorili su u Austriji saradnju sa čelnicima Volfsbergera, čiji će predstavnici gostovati u Banjaluci na meču polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Rukovodstvo “Velikana iz Platonove” je prilikompredstavljanja novog-starog trenera Vlade Jagodićanajavilo posjetu Beču kako bi razgovarali s kompanijom koja se bavi obnovljivim izvorom energije sa željom da se u budućnosti dogovori saradnja.

Direktor banjalučkog kluba Robert Zrilić izjavio je za “Nezavisne novine” da je Borac blizu dogovora s potražiocima u vezi s reprogramom, što bi značilo i dobijanje licence na Evropu.

“Firma se bavi solarnim panelima i želimo da vidimo da li to možemo da stavimo na Gradski stadion, naravno sve ide uz saglasnost čelnika grada Banjaluka. Kada je licenca u pitanju, na dobrom smo putu da potpišemo reprograme”, rekao je Zrilić.

ff2

Dobra vijest za crveno-plave je i posljednja korekcija za finansiranje sporta iz budžeta Banjaluke.

Naime, za sport je iz budžeta namijenjeno 1.307.000 KM, od čega bi Borcu, kao klubu prve kategorije trebalo da pripadne 250.000 KM odnosno 50.000 KM više nego prije posljednje korekcije.

Definitivna potvrda budžeta biće poznata nakon sjednice Skupštine Banjaluke koja je zakazana za 3. april.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/fk-borac-solarni-paneli-licenca-volfsberger/||claudebot