FK Borac: Štrajk!

Objavljeno: 20. 3. 2015 u 10:25h

Nakon što su izbrorili plasman u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine. fudbaleri Borca odbili su da treniraju jer su nezadovoljni premijama dobijenim za plasman među četiri najbolje ekipe najmasovnijeg takmičenja.

Banjalučki list “EuroBlic” u petak je objavio da su crveno-plavi za plasman u polufinale Kupa BiH i pobjedu nad Mladosti iz Velike Obarske (2:0) podijelili 4.500 KM, odnosno 150 KM po fudbaleru.

“Svakim danom dobijali smo obećanja, ali se ništa nije mijenjalo. Duguje nam se više od dvije plate, u zavisnosti od toga koliko je dugo igrač u Borcu. Igrači su prinuđeni da se seljakaju jedan kod drugog jer su i stanarine postale problem. Nećemo trenirati dok se nešto ne promijeni”, istakli su prvotimci Banjalučana.

Predsjednik banjalučkog kluba Draško Ilić izjavio je da u klubu nema nikakvih problema.

“Danas (četvrtak) je dan za slavlje jer smo eliminisali Sarajevo i obezbijedili polufinale, tako da nema nikakvih problema”, rekao je prvi čovjek “Velikana iz Platonove” banjalučkom dnevniku.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/fk-borac-strajk/||claudebot