Borac potpisao kineskog golgetera

Objavljeno: 13. 3. 2015 u 11:04h

Banjalučki Borac potpisao je ugovor sa dvadesetpetogodišnjim Kinezom Jang Venđijem. Zbog ispunjene kvote stranaca on će provesti polusezonu u ekipi Orašja.

Venđie je stigao iz ekipe Lokomotive iz Brčkog gdje je u 11 utakmica zabio devet golova.

“On je napadač, zabio je dosta golova za polusezonu u dresu Lokomotive iz Brčkog. Primijetili smo ga i pratili smo ga, ali nismo imali prostora da ga dovedemo sada zbog ispunjene kvote od šest stranaca, pa smo sklopili ugovor sa njim do kraja ove sezone, odnosno do 30. juna i da posudimo ga u Orašje. Vidjećemo kako će odigrati tamo polusezonu i od toga kako se tamo pokaže zavisiće da li ćemo nastaviti saradnju”, rekao je direktor Borca Robert Zrilić.

Vrijednost kineskog napadača na specijalizovanom sajtu transfermarkt je 50.000 evra, a u dosadašnjoj karijeri nosio je dres kineskih klubova Tianđin i Mengžun, te tajlandskog Bangkoka.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-potpisao-kineskog-golgetera/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])