Subić: Na ”Koševo” bez bijele zastave

Objavljeno: 2. 3. 2015 u 11:00h

Osokoljeni trijumfom na otvaranju proljećnog dijela sezone protiv Mladosti (2:0), fudbaleri banjalučkog Borca u 17. kolu gostuju Sarajevu.

Sigurnom pobjedom protiv “fenjeraša” Mladosti (2:0), fudbaleri Borca iz Banjaluke na najbolji mogući način završili su proljećnu premijeru pred svojim navijačima.

Četa Vinka Marinovića prikazala je dobru partiju i s pravom se može nadati da će u 17. kolu predstojećeg vikenda, kada gostuje Sarajevu na stadionu “Koševo”, ostvariti pozitivan rezultat, iako to neće biti nimalo lako s obzitom na snagu bordo ekipe.

Strijelac drugog pogotka protiv tima iz Velike Obarske Aleksandar Subić optimista je uoči puta na noge ekipi za koju mnogi smatraju da je prvi favorit za titulu.

“Naravno da želimo da se na ‘Koševu’ predstavimo u najboljem svjetlu, ali sigurno ne prijetimo Sarajevu, jer bi to bilo bezobrazno. Ali, ne idemo tamo sa bijelom zastavom, tim prije što nam je Sarajevo veliki dužnik zbog jesenje pobjede na Gradskom stadionu”, istakao je kapiten Banjalučana za “Press RS” podsjetivši da su Sarajlije odnijele sva tri boda iz Banjaluke u prvom dijelu prvenstva (3:1).

Ipak, pet uzastopnih pobjeda tima Mehe Kodre neće uplašiti banjalučke crveno-plave.

“Moramo biti svjesni da je bordo tim po mnogima prvi favorit lige. Ali, bili su oni to i prošle godine, pa se nisu okitili titulom. Mislim da se u borbi za prvo mjesto još ništa ne zna, a Sarajevu će najveći rivali biti Široki Brijeg i Zrinjski. I sama liga je dosta ujednačena, tako da iznenađenja nisu isključena”, zaključio je Subić.

Fudbaleri Borca protiv Mladosti djelovali su poprilično sigurno. Nakon gola Tonija Jovića u finišu prvog dijela igre, sudbinu Semberaca zapečatio je upravo Subić golom u 69. minutu.

“Imao sam neki predosjećaj da će golman Mladosti pogriješiti, tako da sam nastavio da trčim i ispratio loptu Joce Stokića. Pozicija je bila teška, ali uspio sam loptu da pošaljem tamo gdje sam i želio i niko nije srećniji od mene zbog toga”, poručio je mladi fudbaler.

Borac je ovim trijumfom popravio plasman i sada je peti na tabeli, sa dva boda više od Olimpika, koji je ubjedljivo poražen na “Grbavici” od Željezničara 0:3.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/subic-na-kosevo-bez-bijele-zastave/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])