Borac pobjedom okončao pripreme za nastavak sezone

Objavljeno: 26. 2. 2015 u 14:43h

Posljednji kontrolni meč pred nastavak Premijer lige BiH fudbaleri Borca riješili su u svoju korist protiv drugoligaša Republike Srpske Liješća u Brodu sa 5:0.

Trener Vinko Marinović izveo je postavu koja bi trebalo da počne subotnji meč protiv Mladosti iz Velike Obarske, a starteri su mu odgovorili na najbolji način. Četiri puta su uspjeli da savladaju golmana Liješća. Pogotke su postigli Joco Stokić, Fedor Predragović, Petar Ilić, a jedan gol djelo je jednog defanzivca domaćih. Drugo poluvrijeme počeli su rezervisti, a šansu je najbolje iskoristio Mihajlo Savanović, strijelac petog pogotka.

“Mogu da budem zadovoljan viđenim. Momci su odigrali ozbiljno i prvo i drugo poluvrijeme, a pet pogodaka u mreži Liješća realan je odnos u kvalitetu dvije ekipe”, rekao je Marinović.

Ipak, posljednji test donio je novi problem, pošto se na povredu požalio Ilić.

“Mislim da je u pitanju loža, ali ćemo više znati poslije pregleda. Bio bi veliki hendikep ukoliko ne bi mogao da igra protiv Mladosti”, rekao je Marinović.

Preostala dva dana do prve utakmice Banjalučani će iskoristiti za još četiri treninga, kako bi što spremnije dočekali prvi proljećni meč. Iako uprava kluba nije striktno postavila ciljeve, Marinović ističe da će ekipa nastojati da u svakom meču osvoji tri boda.

“Zbog teške finansijske situacije bili smo prinuđeni na podmlađivanje ekipe, odnosno davanje što više šanse igračima iz vlastitog podmlatka. Zbog toga pred nas nisu postavljeni nikakvi ciljevi, ali sigurno da nećemo ispustiti priliku ukoliko nam se ukaže mogućnost da izborimo plasman na međunarodnu scenu. Zadovoljan sa urađenim u toku priprema i spremno dočekujemo nastavak sezone”, zaključio je Marinović.

Mladost

Vinko Marinović je oprezan pred gostovanje “fenjeraša” iz Velike Obarske na “Gradskom stadionu”.

“Mladost se silno pojačala u prelaznom roku sve sa ciljem da obezbijedi opstanak. Međutim, i mi želimo da na proljećnoj premijeri uknjižimo tri boda. Favoriti smo, igramo pred domaćom publikom i vjerujem da ćemo upisati tri boda, iako zbog kartona neće nastupiti kapiten Vladan Grujić i Miloš Žeravica”, rekao je Marinović.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-pobjedom-okoncao-pripreme-za-nastavak-sezone/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])