Grujić ostaje u Borcu

Objavljeno: 11. 2. 2015 u 10:46h

Vladan Grujić i u nastavku sezone nosiće dres banjalučkog Borca.

grujic

Borac je dobio možda i najveće pojačanje ove zime, a to je ostanak kapitena Vladana Grujića, koji ipak neće ići u Norvešku kao što je bilo najavljano.

“Iako transfer nije u potpunosti propao, po svemu sudeći ću ostati u Borcu, gdje ću odraditi ugovor do kraja. Treniram u Banjaluci i čekam da se ekipa vrati sa priprema iz Hrvatske. Imam ugovor sa Borcem do juna i tada ćemo vidjeti šta i kako dalje”, rekao je Grujić.

Dok će Grujić ostati po svemu sudeći Borac će napustiti Aleksandar Subić i Srđan Bečelić pošto su za njih zainteresovani Sparta Prag i Kluž.

“Imali smo nekoliko upita, ali ništa konkretno nije stiglo na adresu kluba. Mogu samo da kažem da su svi igrači na prodaju uz razumno obeštećenje, a naravno, i igrač mora da bude zadovoljan uslovima”, izjavio je Robert Zrilić, direktor Borca.

Po povratku Borca iz Hrvatske ugovore bi trebalo da potpišu Elvir Koljić, Damjan Marčeta, Marin Kraljević i Ajdin Redžić, ali direktor ekipe ističe da prvo čeka izvještaj stručnog štaba.

“Nakon što obavimo razgovor sa stručnim štabom, pričaćemo o eventualnim ugovorima, ali iz dosadašnjih informacija možemo zakljuiti da su igrači zadovoljili ukuse trenera”, kazao je Zrilić, koji je istakao da je ekipa dobro radila na pripremama:

“Na putu smo da napravimo dobru priču sa Borcem”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/grujic-ostaje-u-borcu/||claudebot