U derbi utakmici Kupa BiH Banjalučani traže povoljan rezultat

Objavljeno: 13. 3. 2012 u 15:14h

Fudbaleri Borca sutra gostuju ekipi Željezničara u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa BiH.

Velimir Stojinić

Velimir Stojinić

Ekipa iz Banjaluke na početku proljetnog dijela sezone ima veoma gust raspored, s obzirom da ih nakon prve utakmice u subotu u okviru Premijer lige koju su odigrali s Kozarom, već sutra očekuje duel sa Željezničarem u Kupu.

Šef stručnog štaba Banjalučana, Velimir Stojnić, pred odlazak u Sarajevo istakao je da se ekipe dobro poznaju i da je povoljan rezultat s gostovanja prioritet.

“Nismo imali puno vremena da se odmorimo i pripremimo za ovu utakmicu s obzirom da smo u subotu igrali. Naše ambicije u Kupu su velike i svakako da nam je cilj da odemo u finale. Ova utakmica je specifična po tome što se klubovi jako dobro poznaju; već nekoliko godina unazad se sastajemo u četvrtfinalu ili polufinalu”, rekao je Stojnić i dodao:

“S obzirom da prvu utakmicu igramo u Sarajevu, jako je važno da ostvarimo što povoljniji rezultat i da sebi olakšamo posao u uzvratnom susretu pred domaćom publikom. Imamo nekoliko otežavajućih okolnosti; svakako da će nam ovih nekoliko igrača koji ne mogu nastupiti u Kupu – Lučić, Žižović, Ivetić, te Raspudić koji ima žuti karton zadati problem oko sastava, ali  postavićemo stvari na svoje mjesto i pokušati iznenaditi protivnika.”

Utakmica se igra sutra od 17 časova na stadionu “Grbavica” u Sarajevu.

U drugoj polufinalnoj utakmici Široki Brijeg će ugostiti mostarski Velež.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/u-derbi-utakmici-kupa-bih-banjalucani-traze-povoljan-rezultat/||claudebot