Borac počeo sa pripremama

Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Aktuelni prvak Premijer lige Bosne i Hercegovine, FK Borac, krenuo je jutros sa pripremama za proljetni dio šampionata. Već danas su završena testiranja, a od sutra će Banjalučani početi i sa redovnim treninzima. U nastavak šampionata Borac će ući sa nekoliko novih lica.

Novo lice u Borcu, Mladen Žižović

Novi igrači u crveno-plavom dresu su Mladen Žižović, bivši igrač Zrinjskog, Cimirotić, koji je nastupao za Leotar, Ognjen Radulović koji je došao iz Modriče, te Leonid Ćorić koji je bio na posudbi u Kozari. Među izabranicima Velimira Stojnića neće biti Seada Bučana koji je dobio ispisnicu, te će po svemu sudeći karijeru nastaviti u sarajevskom Olimpicu. Na današnjoj konferenciji za štampu, Velimir Stojnić je iznio ciljeve svoje ekipe.

“Ambicije kluba su ostale iste. Želimo bar jedan trofej, te očekujemo plasman u Evropu”, izjavio je Stojnić.

Osim navedenih imena velika je mogućnost da će Borac dobiti još dva pojačanja. Očekuje se dolazak Igora Žuržinova, te još jednog napadača čije ime nije otkriveno.

Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Copiright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

Postanite i Vi dio Banjaluka.com tima

Vaš Email (mandatorno)

Fotografije i video sadržaj slati na e-mail [email protected]