FK Borac želi pojačanja

Objavljeno: 3. 12. 2011 u 18:37h

U Banjaluci ne prestaje priča o pojačanjima za nastavak fudbalske sezone. Nakon špekulacija o Vladanu Grujiću, FK Borac je navodno zainteresovan za usluge ofanzivca Rudara iz Prijedora, Vedrana Kantara.

Detalj iz Banjaluke

Zvanično, prelazni rok još nije ni počeo, ali očigledno je da uprava Borca već ima plan i program za tim u nastavku takmičenja. Saznajemo da je Kantar jako zanimljiv upravi Borca, a pominjao se i transfer Ognjena Koromana. Ipak, Koroman je demantovao priče o transferu jer je, kako kaže, idalje ugovorom vezan sa sa svoj trenutni klub.

Sa druge strane, očekuje se da bi ekipu aktuelnog šampiona mogao napustiti Duško Stajić, te je neizvjesna sudbina Seada Bućana koji se još nije jasno izjasnio o svojim željama.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/fk-borac-zeli-pojacanja/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])