Revanš meč polufinala kupa BiH

Objavljeno: 22. 11. 2011 u 19:48h

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, banjalučki Borac, odigraće sutra revanš meč četvrtine finala Kupa BiH protiv ekipe Sarajeva. Uprkos terenskoj inicijativi i boljoj igri domaćina, prvi meč je završen bez golova, što daje podjednake šanse ekipama za plasman u polufinale Kupa. S obzirom na mečeve unazad nekoliko godina i rivalitet koji se stvorio između ove dvije ekipe ne sumnjamo da će gledaoci na Gradskom stadionu u Banjoj Luci imati priliku vidjeti više nego zanimljivu utakmicu.

U prilog tome ide dobra forma obje ekipe u Premijer ligi. Borac zauzima četvrto mjesto na tabeli sa 26 bodova, dok je ekipa sa Koševa trećeplasirana sa 29 osvojenih bodova. Oba tima su u zadnje četiri utakmice upisala po tri pobjede i poraz što dovoljno govori o formi ove dvije ekipe.

Detalj sa meča u Sarajevu

Ono što je sigurno je da se Banjalučani neće povući i da će sasvim sigurno pred svojim navijačima tražiti pobjedu odnosno prolaz u polufinalni dio takmičenja Kupa BiH.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/revans-mec-polufinala-kupa-bih/||claudebot